Ligger i min sommarstugesäng med smattrande Norrlandsregn och försöker sortera intrycken.
De är för många, för stora, för att sammanfattas med en för kort iPhoneladdare i väggen och en febrig dotter bredvid.
Vad var bäst?
Öringrom i varm grisblodskrustad (ja, den VAR himmelsk), killinglår som smälte i munnen, pilgrimsmussla på varm mossa?..
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaHärlig matupplevelse! Vilket matminne! Jag har inte varit där men hoppas att det snart blir min tur. Brödet som jag bakat här i bageriet har i alla fall varit med på matborden hos Magnus i Fäviken: vörtbröd och kornknäcke. Kanske något att vara stolt över som ska läggas till mitt CV ;)Idag bakar jag Fruktbröd och Levain. Välkommen!
SvaraRaderaKersti; ditt bröd matchar Fäviken perfekt, och det italienska bondköket!
RaderaTack för igår:-)
OJ! Så härligt det låter och vad målande du skriver! Nästan som att vara där! Drömmer mig dit och hoppas att det blir verklighet nån gång! Kram vännen, låter som att ni har det bra!
SvaraRaderaÅsa; visst har vi härligt! Mitt i djupaste skog:-)
RaderaÖnskar er en skön semester!
Kram