söndag 26 maj 2013

Bortbjuden

Den ultimata lyxen

Det är nog att gå bort. Till ett vackert dukat bord. En vällagad middag, god dryck. Och att bara sitta och serveras.
Tindra gjorde sig extra fin. Jag hade ju varit bortrest i flera dager och att då lämnas till barnvakt direkt när mamma kommer hem var inte alls hennes agenda. Bättre att packa korgen hon just fått från Riga, De nya pärlorna och en film. Gosset och nappen. Det viktiga. Och så den vackraste klänningen man äger. Prinsessklänningen. är man laddad för fest.

Önskar att det var lika lätt för mig att välja kläder. ETT självklart val. Som man alltid känner sig fin i och som passar vid precis alla tillfällen.

Vi fick en fantastisk middag, välgjord i minsta detalj. 
Goda bubblor, dumplings fyllda med räkor och shitake, bland det godaste jag någonsin ätit!!
En huvudrätträtt med salmalax och en sojamaja från Mattias Dahlgren. Mumsiga Rieslingviner. Och en helt underbart vacker vuxendessert med äpple och selleri lagd i sockerlag. Mandelgrädde på en vanilj och persiljesås med crumble.
Tindra var en prinsessa fullt ut. Pärlade och plockade med sin korg.
Den ultimata lyxen, det är precis det här. Familjen, mina älsklingar, som man saknar dem när man är borta i bara några dagar! Vänner. Mat och dryck i vacker miljö.
Den ultimata lyxen är också att åka bort i några dagar och bo på hotell, babbla ostört med god väninna    och unna sig en låång pedikyr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar