fredag 26 juli 2013

Vedugnsbakad pizza

I kväll slängde vi släkten på flotten igen.
Bokat in oss på hos Kersti på Kaxås vedugnsbageri för pizzabak.
Sprudlande aktivitet, mängder av pålägg och GALET goda pizzor!!!!
Alla fick göra sin egen!
Kavla, välja tillbehör och så gräddade Kersti.
Så sjukt gott!! Godaste vi ätit, ever!
Kersti och jag avslutade med en vit pizza. Bara mozzarella och getfärskost (Ingers) och lite olivolja med färsk oregano.
Shit,, himlen,, typ!!!!!
Patric tog båten och åkte till Ando, Kerstis pappa, och hämtade nymalt kaffe. 
Det i presson med ricottapaj och jämtländska jordgubbar. 
Klass med Fäviken faktiskt!
När vi var mätta och mycket belåtna tig vi flotten hem igen.
Det finns faktiskt inget bättre än Kaxås!
Tack Kersti för ännu en underbar kväll.
Och ja,,, väskorna var fyllda av nybakat bröd.
I morgon blir det gofrukost!!







2 kommentarer:

  1. Låter helt fantastiskt! Skulle behöva e karta för att förstå hur ni far hit och dit, och med en bastuflotte!! Hur kör man en sån? Måste helt klart upp på min "vill-uppleva-lista"!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har förstått helt rätt. Hit och dit är precis så vi kör, med elmotor som förhoppningsvis är laddad. Börjar det blåsa försvinner man bortom berget

      Radera