lördag 21 juni 2014

Kallaste Midsommaren sedan 1849!

Det snöar!

Ja se det snöar, det var ju roligt, hurra! 

Om Midsommaren varit förlagd i höstlovstid. 

Vi hade roligt i alla fall. Och snön var kortvarig. Vi har dessutom varit med om ngt som inte kommer inträffa de närmsta 150 åren förhoppningsvis. Lite rekord stämning sådär:-)
Kallrekord. Kallast sedan 1849! Det ni..


Det var inte bara kylan som var ny för i år. 
Vi hade även nykomlingar runt stången, Oskar premiär dansade! 
Aldrig kan han minnas att han hoppat små grodor tidigare. 
Oskar är Johannes kompis sedan många, många år tillbaka. 
Johannes är makens son. 
Båda spelar hockey i elitserienivå. Samma lag dessutom. 
Visst var de söta, pojkarna:-)
Lite mer mingelbilder på snälla morbröder, söta kusinflickvänner och annat folk som jag gillar.


Kolla in ljuset. Elva, på kvällen! Tävling på rullskridskor. Sörlänningarna skulle visa längdflickorna sina färdigheter. Lockade en hel del skratt från byborna.

Glad midsommar, från norrland!




fredag 20 juni 2014

Sillidill

Hur var det nu rektorn sade på Wilmas skolavslutning? Det är sommar när temperaturen överstiger 9 grader dygnet runt?
Då är midsommar knappast sommar för här har det snöhaglat och det är 2 grader, "varmt"..
Men midsommar har vi firat! Två gånger.
Dansat grodorna två gånger, ätit jordgubbar två gånger, mumsat sill x 2.
Två midsommarstänger, en på var sin sida sjön. 

Sista firandet missade jag dock till hälften. Så är det med små femåringar som inte orkar med för mycket av det goda.

Kameran är fullspäckad med bildbevis att vi haft det bra, riktigt bra.
Till dess får ni nöja er med en bild på just sill i dill. 
Det gick utmärkt att köra på storfat, precis som jag trott:-)

Midnattssol

Belöning 
Att köra en hel natt och landa i gryningen. Frisk fjälluft (ok,, iskallt!!) vägs upp av ljuset, vår underbara lilla stugkoja som väntat på oss och känslan av att ha kommit precis dit vi vill vara, här och nu.
Husen fylls på och det bokstavligen kryllar av släktingar, i år även små lockiga hundar precis överallt. Bara i vårt lilla hus sover 7 personer i natt!
I morgon väntar midsommar. Ljusets högtid.
11 ska midsommarstången klädas och sen väntar fest till gryningen.
Somnar lycklig.

torsdag 19 juni 2014

Midsommar

Det börjar ljusna.
Vi har passerat Sundsvall och kaffet är påfyllt. Klockan är 02:15, bilen tungt lastad, prinsessorna sover i baksätet och Kent sjunger på lite för hög volym.
Förutom att jag tydligen slarvat bort tankkortet tidigare idag är det inget som skulle kunna varit bättre.

Rullar mot vårt älskade Kaxås och årets midsommarfirande.
40 närmaste släktingar till lunch, 100 personer på en gammal dansloge mot kvällen.

Och vad vill man äta på midsommar?
Sill!
Tänkte göra en variant på förrätten vi bjöd vännerna på här om veckan. 
Fotat direkt ur kokboken Sveriges godaste mat.
Skrev om den i ett annat inlägg tror jag.
Hos oss blir det knipplök rostad i ugnen, späda nykokta rödbetor och matjesill som arrangeras på stort fat.
Original receptet serverar råa vakteläggulor. Jag kokar de små äggen ett par minuter för att de ska hålla sig snygga.
Skira smör och ringla över lök, rödbetor och sill. Droppa över smetanaröra (hos oss är prästosten bytt till finriven parmesan.) Dekorera med halverade vaktelägg, dill, gräslök och små salladslad. Servera ljummen.
Urgott, lovar, provade ju för bara någon vecka sedan:-)

måndag 16 juni 2014

Street food

Foodtruck! 
Sååå genial mat till sommarfesten!
Lillebror fyllde 40 i helgen och bjöd 80 personer till sin trädgård.
SM vinnarna i streetfood levererade middag. 
Om du stöter på Curbside kan jag varmt rekommendera deras "burger from hell"
Grym.
Läskande i sommar är också martini rosso med gingerale. Lagom starkt när kvällen blir lång. Och det blev den.
Även om DJs har barn på 40 års festen:-)
Hoppade ur taxin vid Slussen för att få möta gryningen med lillasyster promenerandes till gamla stan.
Åh vad jag älskar Stockholm!

Att välja rätt

Idag har jag bestämt mig vad jag vill prioritera.

Det är inte lätt det där att kombinera familj, egentid och jobb. Få tiden att räcka till och tjäna i hop tillräckligt för att fritid ska bli just fri tid.

Har tillsammans med en fd kollega övervägt att köpa ett litet företag som säkert kunnat bli något bra. OM vi lagt massor av tid på att få det till det vi önskar. 
Men då är det ju det där med tid igen. 
Hur ska man prioritera tid, vad är viktigt?
Jag har kommit fram till att tiden med barnen är viktig. Och kort. Alldeles för kort. 
Att hämta dottern idag bekräftade mitt val. Att ha tid att låta henne sparkcykla en lång omväg hem från dagis just bara för att hon vill. För att jag vill.

I höst är jag min alldeles egen och min tid bestämmer jag över själv. VD för mitt alldeles egna bemanningsföretag, och om de uppdragen inte räcker som inhyrd i någon annans.

Livskvalitet. 

Just friheten uppskattar jag nog mest. Att kunna åka på lillkusinens 5års kalas för att det är viktigt.

Och familjen är ju det viktigaste.

Det blev dessutom ett grymt kalas. Min bror imponerade än en gång med egen korv, svägerskan hade fixat massor av godsaker till.
Tänk vad jag missat om jag istället varit på jobbet.





fredag 13 juni 2014

Tradition

När är det sommar?

På gårdagens skolavslutning pratade rektorn om vad som gör att det är sommar, på riktigt. Är det att det varit mer än 10 grader dygnet runt i några dagar som ger sommarkänslan?
Knappast, speciellt eftersom vädret behagar göra lite som det vill. 

För mig binds säsonger och högtider upp i traditioner. Det är verkligen sommar när barnen sjunger den blomstertid nu kommer!

Wilma slutade 5an och byter skola till hösten. Hennes kompisgäng har valt en annan skola än henne och hon kommer till en helt ny klass. Modigt. Och klart att avskedet blev lite extra känslosamt även för mig. Var tog min lilla tjej vägen??
Jag blir också sentimentalt påmind om min egen ungdom. Lite fnissig när jag ser Wilmas kompisar. Stylade till tänderna i matchande klänningar,, men inte lika. Så klart. Alla vill ju vara unik men passa in. Vad kan vara viktigare än att höra ihop men dina kompisar när man går i femman?
Kolla in tjejerna i övre vänstra hörnet;-)

Vi firar stort sommarens ankomst tillsammans med grannarna. En tradition, lika viktig som skolavslutning.
En gigantisk knytislunch som ofta sträcker sig till middag. 
Både maken och jag blev faktiskt så där tacksamt berörda i går över att vi får ha det så bra. Och att våra barn får ta med sig minnen som dessa när de själva ska skapa traditioner för sin familj i framtiden.

tisdag 10 juni 2014

Iste på några minuter

Bikini och sommarvärme.

Unnar mig en liten stund i solen idag. I bikini på baksidan av huset med pinfärskt magazin, damp lägligt ner i lådan igår.

Blev så galet sugen på iste. Den ska ju egentligen stå och dra i kylen och ta massa tid på sig men vem har tid med det när man är törstig nu?!

Här kommer recept på en genväg:-)

Koka upp vatten. Fyll ett par tesilar med önskat te. Jag tog ett fruktigt svart te. Tvätta och skiva en citron. Plocka några mynta skott
Bottna en kanna med hälften av citronen, hälften av myntan, socker efter smak (jag använder stevia) och tesilarna. Fyll på med kokande vatten i halva kannan. Använd silarna till att muddla smaken ur mynta och citron samtidigt som tesmaken drar. 
När du fått en kraftig tesmak (det ska vara starkt) tar du bort mynta och citron. Häll på iskallt vatten och mängder av is till du fått just iste. Toppa med resten av citron och myntabladen som inte muddlats sönder i hetvattnet.
Smaka av med ev mer socker.

Klart!
Jag serverade mig själv en sallad toppad med feta,vattenmelon och mynta till.
Nu är det verkligen sommar!


söndag 8 juni 2014

Dop

Ingen kan ju ha undgått dagens tilldragelse. 
Och visst är barndop ngt speciellt. Även om det inte är kungligt.

Vi kommer få gå på ett för oss så mycket viktigare dop i sommar.
Lille Levi som ska döpas i närhet av en stor skara kärleksfyllda mor och farföräldrar. Vissa av oss kommer på köpet, som bonus.
Det är väl det enda positiva med en separation. Att det om det vill sig väl tillkommer dubbelt så många människor som älskar detta lilla nya liv.

Själv njöt jag till fullo av att få gossa med den lilla huvudpersonen i helgen. 
Levi var inte lika nöjd med detta riktigt än. Men jag ger inte upp. Vi ska bli kompisar så småningom om:-)

lördag 7 juni 2014

Basilika, vit choklad och jordgubbar.

Vit chokladmousse är oftast lite för söt tycker jag men som här med en topping av färska svenska jordgubbar, basilika och citronskal är det supergott.
Smält 150g god vit choklad i vattenbad. (Micra inte vit choklad eftersom den bränner lätt och blir klumpig).
Vispa 3dl grädde och 1 krm vaniljfrön.
Rör ner 2 äggulor i smälta chokladen och blanda ner i grädden. 
För mig räcker detta till 6 glas (för mycket blir aldrig gott..)
In i kylen ett par timmar.
Skär 1 liter jordgubbar i fina bitar. Strimla basilikablad och riv skalet av en halv citron. Ev lite socker om inte jordgubbarna smakar så mycket. Blanda och låt dra när moussen stelnar.

Toppa moussen med jordgubbarna.
Klart:-)

Två busenkla sommar recept och finbesök

Semesterkänslan infinner sig.

Finaste av fina besök ikväll. Makens son med sambo och lille Levi som hunnit fylla 9 veckor. Jag är således bonusfarmor till en helt ljuvlig liten prins,, har bett om att få honom levererad till mig mätt och belåten i morgonbitti:-)

Sonen gillar kött, och klart att vi slängde oxfilén på grillen. Ikväll en både somrigare och modernare tappning av oxfilé provencale.
Färskpotatis med smör och salt är ju typ det godaste som finns. Krossad är den lilla knölen fulländad!
Koka färskpotatis nästan klart. Häll bort allt vattnet och lägg potatisen i en form.
Jag krossade den med potatispressen, går lika bra med en slev, bara man krossar försiktigt. Den ska ju vara chunky.
På med smör. Jag använde osthyvel direkt på smörpaketet för att få det jämt fördelat. Ordentligt med salt och peppar.
Riv parmesan på toppen och på med hackade färska örter, det du har hemma. Rosmarin, mejram, timjan är gott. 
Jag plockar ju mina kryddor i trädgården på sommaren. Har du ingen trädgård, odla i kruka på balkongen eller i köksfönstret. De blir så mycket godare!
In i ugnen på 175 grader till fin yta.
På med lite mer färska örter som garnityr.
Galet gott, till Allt!!
En genväg till läskande lemonad för stora och små har ju Brämhults. Självklart inte lika mumsig som den hemgjorda lemonaden men en god bit på väg.
Spetsa till den med massor av strimlad färsk mynta, mer citron och is så får du snabbt en helt underbar sommardrink till stora och små.
Vill man kan man ju spetsa de vuxnas med ngt starkt.
Middag klar att servera snabbt. Dottern tog Bolibompa i trädgården när hon väntade på mat.
Lycka till!

onsdag 4 juni 2014

Nytt i sovrummet.

Har inte varit nöjd med sovrummet på ett tag nu.
Redan när Lisbeth och Maja Stina gjorde "hemma hos" reportaget i höstas ville jag helst stänga dörren till just detta rum.
Har jag berättat att artikeln kommer publiceras i sommar? I Aftonbladets inredningsbilaga,, hm.. härligt hemma? Leva bo? Kommer inte ihåg namnet.

Sovrummet.. Såg den här bilden på en mäklarsida och tänkte att nu är det dags!

måndag 2 juni 2014

Dagens fynd!

Make up store har en puder drive.
100kr i stället för de vanliga 255:-)
Räcker hela juni om du också vill passa på.
Jag passade på och köpte både en neutral och en mörkare till sommaren.
Förövrigt har jag hunnit med både ansiktsbehandling och ögonbryn på förmiddagen. Känns lyxigt innan jobbet:-)

söndag 1 juni 2014

Höstlovscamping

Satt med fina vännerna i går och spånade resor. 

Berlin, bil och höstlov låter väl inte så dumt. Passa på att bunkra i bordershoppen till makens stora kalas i höst och göra lite storstad tillsammans med alla barnen. Berlin är dessutom kvar på vår bucketlist.

Och vill vi ha sol är det ju bara att svänga förbi Europas största äventyrsbad. Tropical Island. Kanske till och med passa på att campa. Bo i tält på stranden låter väl lysande när det är garanterat fritt från sandloppor. En natt ska vi väl klara av och så kan ungarna bada utan att vara rädd för jellyfish när mörkret faller.
Ser väl härligt ut?!
Lite jobbigt bara att tältlägret ligger i en jättehangar i Tyskland och med all säkerhet kommer fyllas av massor av tyska barnfamiljer. Och ljudisolerat är det knappast.. 
Lite känslan hungergames 2 när de tävlar på ön. Det kanske finns liknande effekter här..
http://www.tropical-islands.de/en/overnight-stay/

Vårprimörer är så mycket roligare än höstens rotsaker!

Jodå, nog fick jag laga mat igår!

Och dricka vin. Är faktiskt riktigt trött idag. 
Men kvällar som i går är värda att vara lite trött efter:-)
Stora fat familystyle gillar jag. Och primörer med flingsalt och smör. 
Porchettan skymtar i bakgrunden. Den föll både stora och små i smaken.
Förrätten med bakade rödbetor och färsk lök, matjesill, brynt smör och toppad med en röra av smetana och parmesan samt en liten gula från vaktelägg missade kameran. 
Något som inte missades var mitt katastrofala försök till key lime paj. Fick med mig en färdigkokt kondenserad mjölk från affären så pajen blev kola brun:-(
Det hindrade inte väninnan från att noggrant provsmaka om den gick att äta, före serveringen. Och visa mig bilderna på hur en Key Lime paj ser ut, egentligen.

Ha en härlig söndag!

fredag 30 maj 2014

I morgon ska jag äntligen få laga mat.

Det var så länge sedan jag lagade mat. Så länge sedan att jag faktiskt tog med mig kokböckerna till jobbet med hopp om en lugn stund att bläddra och planera.
Sveriges godaste mat med signaturrätter från alla som vunnit årets kock,, och så Tina. Enkel och robust baskokbok. Gillar hennes senaste till skillnad från de massproducerade hafsböckerna som landade hemma hos Svensson för några år sedan. De försvann ganska snabbt från mina hyllor.

I morgon är det dags men jag började preppa porchettan redan ikväll.
Möttes av den här kompisen bland kryddorna.
Och skördade salvia från en magisk liten salviabuske. Tänk att det går så fort att bli grönt när det väl sätter fart.
Maten då.. 
Champagne ligger i kylen. Till det småplock, bl.a. En anklevermousse från charken. Maten kommer ju inte vara färdig om jag känner mig själv, då är det skönt att stora och små får plocka sådant som redan är klart.

Blev så sugen på sill och hittade en variant hos superkockarna jag vill prova. Bakade betor och charlottenlök, matjesill, brynt smör och vaktelägg i kokott. Rysk vodka till det, ligger redan i frysen.
Fick för mig att rödbetor förtjänar en iskall, mild klaring:-)
Brynt smör.. Gjorde en laddning som jag vispar i morgon och serverar vid bordet till tunna knäckebröd.

Porchettan kommer sen, med primörer och salsa verde tror jag. Blev så sugen på knippmorötter, sparris, färskpotatis och rädisor. Bara precis varma. 
Porchettan är fylld med örter från trädgården, vitlök, lite citronskal, salt och peppar. den får smaska till sig inatt.
Bourgogne i glasen, köpte en som nästan var slut på hyllorna i butiken och fick bästa betyg i vin appen, vi får se i morgon om chansningen lyckades.

Det söta har jag inte bestämt. Svenska jordgubbar står i kylen. Key lime paj var länge sedan, pannakotta på smetana,, citron.. Jag bestämmer mig i morgon, kanske lite av varje.

Nu ska jag sova efter att redan vaknat framför tvn en gång ikväll.


onsdag 28 maj 2014

Rabarberpaj

Minnen


När jag var runt 20 bodde jag under studieperioden tillsammans med ett härligt gäng flickor hos den enes mormor. Huset fick således namnet "mormorshuset".

Många härliga minnen och denna paj är en del av dessa eftersom det var den enda paj som bakades när det var dags för just paj. Inte för att den var den enda vi klarade av utan för att det var den bästa.
Anna Lefvert som tog receptet till mormorshuset jobbar nu som journalist och fotograf och driver bloggen http://annalefvert.se/blogg/

Hon har precis publicerat ett inlägg med recept på favoritpajen "bojans pajtäcke" och i kväll var det dags att återuppleva gamla minnen. Så klart var pajen precis lika perfekt i dag som för 20 år sedan.

Jag gjorde den på rabarber. Denna underbara växt som pryder trädgården likt en fantastisk perenn. Hos mig i en tovig mix tillsammans med ormbunkar.
 Rabarberblast är ju i alla fall så mycket bättre än fiskrens!! Receptet hittar du så klart på länken till Annas blogg:-)
Anna har bl a varit med och fotat bilderna i den fantastiska boken Oh! So Bomans, från det välkända Hotellet med samma namn i Trosa. Jag har haft med den i ett tidigare inlägg.http://ccaisas.blogspot.se/2013/12/arets-absolut-snyggaste-coffee-table.html

Hos oss serverades Leilas fantastiska vaniljsås till. Den är oslagbar även om jag tycker att mängden maizena är aningen för stor.
Lycka till!
Och självklart kan jag hjälpa till med recepten till både pajtäcke och vaniljsås om du inte hittar dessa själv:-)

måndag 26 maj 2014

F-skatt

Det där med att vara företagare är inte det lättaste!

Nu är momsredovisning, eventuella löneutbetalningar och F-skatt registrerat.
Har även gjort ett besök till banken och fixat ändå fler konton, enkla enskilda firman duger inte för ett aktiebolag,, nu ska jag registreras som företagare på riktigt.

Det enda som saknas är lite kosing på kontona och de kommer väl dröja. Som fd anställd i ett konkursbo gapar det tomt den 25e.

Tur att jag är en äventyrare och tycker det hela är ganska spännande.

Sen kan ni hyra mig, jag är garderad så jag kan göra allt från att blogga till att hyra ut vårdpersonal och kränga kläder,, lite mat på det så:-) Och så för säkerhetsskull kommer maken in med författarskap som bonus. Vänta ni bara till Sommarlufsarna andra sommaren har premiär;-)

Godnatt. I morgon väntar affärslunch med en eventuellt blivande kollega. Idéerna tar aldrig slut när man väl har släppt in dem:-)

söndag 25 maj 2014

Stor dag

I nöd och lust.
Det lovar man varandra i kyrkan. 
Till döden skiljer oss åt. 
Stora ord när man är ung och kär.

Mina föräldrar har levt ett liv tillsammans, fött och fostrat fyra barn och ett gäng extra under tiden. Arbetat, flyttat, kämpat och till slut tappat målet. Orsaken och kärleken. Felen hos den andre blev större än kärleken och allt tog slut. 
När de borde börjat desserten blev de mätta och tappade motivationen att vara kvar.
De gick skilda vägar, gjorde slut. Skrev under de slutgiltiga pappren som behövdes och flyttade till eget boende.

Pappa köpte sig ett torp. Levde sin dröm och bodde i en stuga där han fick bestämma allt helt själv. Renoverade från grunden och byggde ut.

I dag är äntligen den epoken över och vi har varit och valt möblerna som ska flyttas. Torpet är sålt och mamma och pappa lever åter tillsammans.
Dom gifte faktiskt om sig för ett par år sedan. Med oss barn som vittnen. Lovade varandra på nytt.
Kärleken till barn och barnbarn blev för stor och familjebanden för starka.

Men torpet har funnits kvar som en sårskorpa på ngt som inte riktigt vill läka.
I dag är det borta. Stort och värt att fira.
Morsdag var en bra dag, för mamma är navet.
Firade pappa gjorde vi för ett par veckor sedan. Han fyllde 70 och vi åkte till Jurmala utanför Riga hela skocken.
Och som pappa sade, rörd över det fantastiska att vara en familj.
Detta hade aldrig varit möjligt om de inte börjat om.



lördag 24 maj 2014

Nu har vi flyttat ut

Tänk om det alltid kunde vara så här. Sol, varmt och framförallt regnfritt.
Vi tog äntligen tag i altanen idag. 55 kvadratmeter har såpaskurats tillsammans med möbler och krukor.
Iklädd bikini gick dottern och jag loss med vattenslang, borstar och såpa.
Berättar inte att maken fick ta över ganska fort, det var roligare att möbla som Lotta på bråkmakargatan säger.
Nu är det ju det där med svenska klimatet. Man hinner inte mer än att få ut dynorna innan det är dags att stuva undan dem för regnet. Hatar detta moment!!!

I morgon ska krukorna fyllas med grönt. Svårt tycker jag,, men gräs, träd och vitt antar jag det blir även denna gång. Fantasin är inte så stor.. Måste vara tåligt. Vi är ju borta hela juli.

Fyndade dagen till ära ny lykta på Herta. Där är det 50% på all inredning från Day. Roligt med något litet nytt bland det gamla.

I morgon är det mors dag. Jag har skymtat en gigantisk bukett vita rosor och ett hårt lagomstort paket,, parfym kanske:-) 
Jag är lyckligt lottad!

fredag 23 maj 2014

Vatten

Tänk ett vattenhål.
Det är väl vad en vik i Mälaren kan kallas?
Men så underbart.
Att sätta sin 5åring på cykeln och vara vid vattnet på några minuter.
Det är lycka.
Att grannen fyller år, sommaren gjort entré och fredagskvällen inbjuder till vänskap är plus.
Vi har Skarholmen. 
Underbart kråkslott som startats om igen och igen. Och nu igen är till vår fördel. Denna gång riktigt bra. Servicen kanske inte på topp än men läget förlåter alla synder. 
Champagne till grannens ära, plock till förrätt, rökta räkor en hit. Varmrätt och dessert, vin och jordgubbar med glass till barnen. 
Är inte det typiskt oss svenskar när solen tittar fram?
Och som vi älskar det. 
Jag vill med detta önska er alla en härlig, varm sommarhelg. Vi behöver den!



torsdag 22 maj 2014

Känns bra!

Ny dag, nytt jobb.

Idag är det premiär för mitt lilla bemanningsföretag med mig som enda anställd. Avtalet påskrivet av Enköpings sjukhusdirektör och jag är på G.

Tänk att det fanns en entreprenör där, djupt inne i mig:-)

onsdag 21 maj 2014

Plötsligt händer det!

Inte ett inlägg på månader.

Bytt portal,, ni behöver inte leta för det blev inga inlägg där heller. Ville ha en snygg proffsig blogg med allt det där som hör till.
Så blev det inte, just nu i alla fall.
Med mej vet man aldrig.
Jag är ombytlig och idéerna sprudlar .



Jag blev av med mitt älskade jobb på Uppsala Cancer Clinic. De lyckades kväva oss till sist.
Denna länk sammanfattar slutet ganska väl.
http://www.dagensmedicin.se/vetenskap/cancer/deblandsting-har-bildat-kartell-for-att-krossa-klinik-i-varldsklass/
Jag orkar liksom inte skriva om dumma politiker, falska sjukhuschefer och patienter som kommer i kläm längre. Ni vet vad jag tycker.


Nu ser jag framåt.


Vad jag ska göra när jag blir stur som Pippi Långstrump utrycker det.


Det får vi se:-)


Just nu hyr jag ut mina tjänster både här och där. Har mitt eget bemanningsföretag med mig själv som resurs. Intensivvårdssköterskor behövs alltid. Och så säljer jag kläder. Dessutom extraknäckar jag på en vaccinationsmottagning http://www.resecentrumvaccinationer.se/ om ni behöver TBE vaccination inför sommaren till exempel.


Så ser det ut i dag.


Gårkvällen symboliserar nog min spontanitet ganska bra. Skulle träffa en gammal och mycket kär vän på en fika efter jobbet. Räksmörgåsen behövde lite bubblor till.
Och ni vet ju hur det är, ett glas räcker inte långt när man vill prata om allt som hänt senaste 6 månaderna. Glaset blev till flaska och tömdes ändå.
Lagom till smörgåsen ätits upp kom ännu en kär vän farandes i en minimal men bedårande söt liten cabbad Fiat.
Man måste ta ett bra erbjudande när man får det och vips blev ett enkelt fika en minnesvärd helkväll.


Så är mitt liv just nu. Jag har inte en aning om vad som väntar runt hörnet. Och jag älskar det!